Lasercladcoatings

RVS 316L Si
Eén van de meest courante roestvaste stalen in de handel. Toepasbaar op bijna alle staallegeringen en daarom geschikt voor reparaties. Typische toepassingsdomeinen : ingelopen lager en dichtingsvlakken van pompen en elektromotoren.

DURALLOY
Toepassingsdomein is identiek als RVS 316L Si maar harder en slijtvaster. Echter is deze variant minder corrosiebestendig. Toepassingsgebied : ingelopen lager en dichtingsvlakken van elektromotoren, gemiddeld belaste walsrollen, lagervlakken van schroefcompressoren.

STELLITE 6
Een superlegering die een uitmuntende corrosieweerstand combineert met een zeer goede slijtageweerstand tot 500°C. Geschikt voor off-shore equipment en verbrandingskleppen.

WEARALLOY
Legering met uitmuntende slijtageweerstand. Geschikt voor walsrollen, plunjers, graafmachines en zwaar belaste walsrollen.

HASTELLOY C276
Geschikt wanneer de beste corrosieweerstand is gewenst. Toepassingen voor warmtewisselaars in de petrochemische industrie.

INCONEL 625
Een nikkelgebaseerde superlegering met een uitstekende corrosieweerstand tot 900°C. Uitermate geschikt voor zoutwatertoepassingen.

Slijtageweerstand

Laserclad

Kalkhoevestraat 32

8790 Waregem (België)

T +32 56 60 17 72